Popisi 184 Nekretnine Na Prodaju Otok Krk Izvrsno

Popisi 184 Nekretnine Na Prodaju Otok Krk Izvrsno. Velik izbor kuća u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom kuće krk. Nekretnine > prodaja kuća krk. Vodeća je agencija za posredovanje u prometu nekretnina na otoku krku.

Za Prodaju Kuce Od 20 000 Do 70 000

Predstavljeno Za Prodaju Kuce Od 20 000 Do 70 000

Nekretnine > prodaja kuća krk. Stan blizu plaže i svih sadržaja! Z neodvisnostjo hrvaške se je nadaljevan razvoj otoka krka, ki bil na kratko ustavljen v času domovinske vojne, ki se je končala leta 1995. Otok krk je danes otok turizma, ki je najpomembnejša veja gospodarstva in lokomotiva razvoja otoka krka, kateri razvoj se je začel z gradnjo mostu, s katerim se je otok krk povezal s kopnim.

Cijene kuća na otoku krku kreću se od 17.000 eura pa negdje do približno 1.000.000 eura.

Poslovne nekretnine koštaju od 25.000 eura do 800.000 eura. Nudimo ekskluzivne nekretnine poput cijelih malih otoka s postojećim objektima: Otok krk je danes otok turizma, ki je najpomembnejša veja gospodarstva in lokomotiva razvoja otoka krka, kateri razvoj se je začel z gradnjo mostu, s katerim se je otok krk povezal s kopnim. Otok krk je pao veneciji u ruke 1480. Za uplatu na tvoj račun, kupcu trebaš dati samo iban, ime i prezime!

Otok Krk Malinska Sira Okolica Kuca Na Prodaju Novogradnja Kuca Vikendica

Nakon propasti hrvatskih knezova frankopana, u xv. Pretraženo 310 444 nekretnina ( 123 agencija i portala) stan, omišalj, 340.000 €, 60,00 m2 cca 5670 €/m2. Nakon propasti hrvatskih knezova frankopana, u xv. Dvojna kuća u korniću s 3 etažirana apartmana i otvorenim pogledom na more!!. Visina cijene ovisi o raznim čimbenicima među kojima su starost nekretnine, stanje. Velik izbor kuća u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom kuće krk. Sa svojih 1185 otoka i otočića, sa samo 66 naseljenih otoka, hrvatska je nesumnjivo najpopularnije odmor odredište. Otok krk je danes otok turizma, ki je najpomembnejša veja gospodarstva in lokomotiva razvoja otoka krka, kateri razvoj se je začel z gradnjo mostu, s katerim se je otok krk povezal s kopnim. Stan blizu plaže i svih sadržaja! Malinska, apartman u prizemlju sa zajedničkom okućnicom! Nudimo ekskluzivne nekretnine poput cijelih malih otoka s postojećim objektima:

Prestige Real Estate Krk Agencija Za Nekretnine

Sa svojih 1185 otoka i otočića, sa samo 66 naseljenih otoka, hrvatska je nesumnjivo najpopularnije odmor odredište... Otok krk je pao veneciji u ruke 1480. Cijene kuća na otoku krku kreću se od 17.000 eura pa negdje do približno 1.000.000 eura. Nekretnine > prodaja kuća krk. Malinska, apartman u prizemlju sa zajedničkom okućnicom! Sa svojih 1185 otoka i otočića, sa samo 66 naseljenih otoka, hrvatska je nesumnjivo najpopularnije odmor odredište. Kuća u gradu krku, otok krk površine 130 m2 za prodaju.

Agencija Za Nekretnine Krk Luksuzne Nekretnine Prodaja Apartmana Malinska Kamene Kuce Krk 2013

Nekretnine > prodaja kuća krk. Kuća u gradu krku, otok krk površine 130 m2 za prodaju. Nudimo ekskluzivne nekretnine poput cijelih malih otoka s postojećim objektima: Poslovne nekretnine koštaju od 25.000 eura do 800.000 eura.. Nekretnine > prodaja kuća krk.

Obnovljena Kamena Kuca Polje Otok Krk Prodaja

Cijene kuća na otoku krku kreću se od 17.000 eura pa negdje do približno 1.000.000 eura... Dvojna kuća u korniću s 3 etažirana apartmana i otvorenim pogledom na more!!. Stan na mirnoj lokaciji sa pogledom na more. Velik izbor kuća u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom kuće krk. Otok krk je pao veneciji u ruke 1480.. Vodeća je agencija za posredovanje u prometu nekretnina na otoku krku.

Liburnia Nekretnine Krk Opatija Rijeka Hrvatska Prodaja Nekretnina

Nakon propasti hrvatskih knezova frankopana, u xv. Cijene kuća na otoku krku kreću se od 17.000 eura pa negdje do približno 1.000.000 eura... Nakon propasti hrvatskih knezova frankopana, u xv.

Croatia Adriatic Real Estate Flats Apartments For Sale

Otok krk je pao veneciji u ruke 1480. Pretraženo 310 444 nekretnina ( 123 agencija i portala) stan, omišalj, 340.000 €, 60,00 m2 cca 5670 €/m2. Nudimo ekskluzivne nekretnine poput cijelih malih otoka s postojećim objektima: Dvojna kuća u korniću s 3 etažirana apartmana i otvorenim pogledom na more!!. Sa svojih 1185 otoka i otočića, sa samo 66 naseljenih otoka, hrvatska je nesumnjivo najpopularnije odmor odredište.

Kuca Otok Krk Kras 110 M P 2 Besplatnioglasi Eu

Stan na mirnoj lokaciji sa pogledom na more. Vodeća je agencija za posredovanje u prometu nekretnina na otoku krku. Kuća u gradu krku, otok krk površine 130 m2 za prodaju. Malinska, apartman u prizemlju sa zajedničkom okućnicom! Visina cijene ovisi o raznim čimbenicima među kojima su starost nekretnine, stanje... Visina cijene ovisi o raznim čimbenicima među kojima su starost nekretnine, stanje.

Kamena Kuca Prvi Red Do Mora Nekretnine Otok Krk Vrbnik Prodaja

Cijene nekretnina na otoku krku kreću se od 15.000 eura pa do otprilike 1.000.000 eura. Nudimo ekskluzivne nekretnine poput cijelih malih otoka s postojećim objektima: Otok krk je pao veneciji u ruke 1480. Nekretnine > prodaja kuća krk. Za uplatu na tvoj račun, kupcu trebaš dati samo iban, ime i prezime! Visina cijene ovisi o raznim čimbenicima među kojima su starost nekretnine, stanje. Otok krk je danes otok turizma, ki je najpomembnejša veja gospodarstva in lokomotiva razvoja otoka krka, kateri razvoj se je začel z gradnjo mostu, s katerim se je otok krk povezal s kopnim. Pretraženo 310 444 nekretnina ( 123 agencija i portala) stan, omišalj, 340.000 €, 60,00 m2 cca 5670 €/m2. Cijene nekretnina na otoku krku kreću se od 15.000 eura pa do otprilike 1.000.000 eura. Kuća u gradu krku, otok krk površine 130 m2 za prodaju. Velik izbor kuća u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom kuće krk. Poslovne nekretnine koštaju od 25.000 eura do 800.000 eura.

Nekretnine Otok Krk Prodaja Apartmana Malinska Kamene Kuce Krk Luxury Property Croatian Coast Seaside

Cijene nekretnina na otoku krku kreću se od 15.000 eura pa do otprilike 1.000.000 eura. Velik izbor kuća u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom kuće krk. Stan na mirnoj lokaciji sa pogledom na more. Otok krk je pao veneciji u ruke 1480. Kuća u gradu krku, otok krk površine 130 m2 za prodaju. Vodeća je agencija za posredovanje u prometu nekretnina na otoku krku... Dvojna kuća u korniću s 3 etažirana apartmana i otvorenim pogledom na more!!.

Otok Krk Kamene Kuce Prodaja Liburnia Nekretnine Youtube

Godine kao posljednji otok na jadranu, kada je na prijevaru u venecijansko zarobljeništvo odveden knez ivan frankopan. Stan blizu plaže i svih sadržaja! Nudimo ekskluzivne nekretnine poput cijelih malih otoka s postojećim objektima: Nekretnine > prodaja kuća krk.. Kuća u gradu krku, otok krk površine 130 m2 za prodaju.

Kuca 130 M2 Silo Otok Krk Prodaja Kvarner Imobilije

Vodeća je agencija za posredovanje u prometu nekretnina na otoku krku... Nekretnine > prodaja kuća krk. Stan na mirnoj lokaciji sa pogledom na more. Otok krk je danes otok turizma, ki je najpomembnejša veja gospodarstva in lokomotiva razvoja otoka krka, kateri razvoj se je začel z gradnjo mostu, s katerim se je otok krk povezal s kopnim. Visina cijene ovisi o raznim čimbenicima među kojima su starost nekretnine, stanje. Z neodvisnostjo hrvaške se je nadaljevan razvoj otoka krka, ki bil na kratko ustavljen v času domovinske vojne, ki se je končala leta 1995. Pretraženo 310 444 nekretnina ( 123 agencija i portala) stan, omišalj, 340.000 €, 60,00 m2 cca 5670 €/m2. Vodeća je agencija za posredovanje u prometu nekretnina na otoku krku. Cijene nekretnina na otoku krku kreću se od 15.000 eura pa do otprilike 1.000.000 eura. Poslovne nekretnine koštaju od 25.000 eura do 800.000 eura. Nakon propasti hrvatskih knezova frankopana, u xv.. Nudimo ekskluzivne nekretnine poput cijelih malih otoka s postojećim objektima:

Krk Area Exclusive Villa For Sale With Sea View New Building

Sa svojih 1185 otoka i otočića, sa samo 66 naseljenih otoka, hrvatska je nesumnjivo najpopularnije odmor odredište. Dvojna kuća u korniću s 3 etažirana apartmana i otvorenim pogledom na more!!. Vodeća je agencija za posredovanje u prometu nekretnina na otoku krku. Visina cijene ovisi o raznim čimbenicima među kojima su starost nekretnine, stanje. Za uplatu na tvoj račun, kupcu trebaš dati samo iban, ime i prezime! Velik izbor kuća u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom kuće krk. Otok krk je danes otok turizma, ki je najpomembnejša veja gospodarstva in lokomotiva razvoja otoka krka, kateri razvoj se je začel z gradnjo mostu, s katerim se je otok krk povezal s kopnim. Visina cijene ovisi o raznim čimbenicima među kojima su starost nekretnine, stanje.

Nove Kamene Kuce Otok Krk Prodaja Youtube

Otok krk je danes otok turizma, ki je najpomembnejša veja gospodarstva in lokomotiva razvoja otoka krka, kateri razvoj se je začel z gradnjo mostu, s katerim se je otok krk povezal s kopnim. Kuća u gradu krku, otok krk površine 130 m2 za prodaju. Malinska, apartman u prizemlju sa zajedničkom okućnicom! Godine kao posljednji otok na jadranu, kada je na prijevaru u venecijansko zarobljeništvo odveden knez ivan frankopan.

Krk Real Estate Nekretnine Kuce Apartmani Zemljista Poslovni Prostori

Cijene kuća na otoku krku kreću se od 17.000 eura pa negdje do približno 1.000.000 eura... Poslovne nekretnine koštaju od 25.000 eura do 800.000 eura.. Otok krk je danes otok turizma, ki je najpomembnejša veja gospodarstva in lokomotiva razvoja otoka krka, kateri razvoj se je začel z gradnjo mostu, s katerim se je otok krk povezal s kopnim.

Two Semi Detached Stone Houses With 149 M2 Living Space

Godine kao posljednji otok na jadranu, kada je na prijevaru u venecijansko zarobljeništvo odveden knez ivan frankopan. Otok krk je danes otok turizma, ki je najpomembnejša veja gospodarstva in lokomotiva razvoja otoka krka, kateri razvoj se je začel z gradnjo mostu, s katerim se je otok krk povezal s kopnim. Godine kao posljednji otok na jadranu, kada je na prijevaru u venecijansko zarobljeništvo odveden knez ivan frankopan. Poslovne nekretnine koštaju od 25.000 eura do 800.000 eura. Otok krk je pao veneciji u ruke 1480. Cijene nekretnina na otoku krku kreću se od 15.000 eura pa do otprilike 1.000.000 eura.

House First Row To The Sea A Rarity On The Market Only On Offer Island Of

Visina cijene ovisi o raznim čimbenicima među kojima su starost nekretnine, stanje.. Kuća u gradu krku, otok krk površine 130 m2 za prodaju. Poslovne nekretnine koštaju od 25.000 eura do 800.000 eura. Velik izbor kuća u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom kuće krk. Nekretnine > prodaja kuća krk. Visina cijene ovisi o raznim čimbenicima među kojima su starost nekretnine, stanje. Otok krk je pao veneciji u ruke 1480. Nudimo ekskluzivne nekretnine poput cijelih malih otoka s postojećim objektima:. Dvojna kuća u korniću s 3 etažirana apartmana i otvorenim pogledom na more!!.

Obnovljena Kamena Kuca Polje Otok Krk Prodaja

Stan na mirnoj lokaciji sa pogledom na more. Velik izbor kuća u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom kuće krk. Pretraženo 310 444 nekretnina ( 123 agencija i portala) stan, omišalj, 340.000 €, 60,00 m2 cca 5670 €/m2. Nekretnine > prodaja kuća krk. Otok krk je danes otok turizma, ki je najpomembnejša veja gospodarstva in lokomotiva razvoja otoka krka, kateri razvoj se je začel z gradnjo mostu, s katerim se je otok krk povezal s kopnim.

Land Skrbcici Krk 7 594m2 Land

Velik izbor kuća u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom kuće krk. Stan na mirnoj lokaciji sa pogledom na more.

Baska

Z neodvisnostjo hrvaške se je nadaljevan razvoj otoka krka, ki bil na kratko ustavljen v času domovinske vojne, ki se je končala leta 1995. . Poslovne nekretnine koštaju od 25.000 eura do 800.000 eura.

Otok Krk Vrhunske Nekretnine Jedinstvene Kvalitete Victus Nekretnine Prodaja I Najam Nekretnina Crikvenica

Velik izbor kuća u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom kuće krk. Nudimo ekskluzivne nekretnine poput cijelih malih otoka s postojećim objektima: Cijene nekretnina na otoku krku kreću se od 15.000 eura pa do otprilike 1.000.000 eura. Velik izbor kuća u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom kuće krk. Visina cijene ovisi o raznim čimbenicima među kojima su starost nekretnine, stanje. Dvojna kuća u korniću s 3 etažirana apartmana i otvorenim pogledom na more!!. Vodeća je agencija za posredovanje u prometu nekretnina na otoku krku. Pretraženo 310 444 nekretnina ( 123 agencija i portala) stan, omišalj, 340.000 €, 60,00 m2 cca 5670 €/m2. Stan na mirnoj lokaciji sa pogledom na more. Otok krk je danes otok turizma, ki je najpomembnejša veja gospodarstva in lokomotiva razvoja otoka krka, kateri razvoj se je začel z gradnjo mostu, s katerim se je otok krk povezal s kopnim.. Otok krk je pao veneciji u ruke 1480.

Kuca Otok Krk 100m2 Prodaja

Nudimo ekskluzivne nekretnine poput cijelih malih otoka s postojećim objektima:.. Stan blizu plaže i svih sadržaja! Nekretnine > prodaja kuća krk.

Za Prodaju Kuce Od 20 000 Do 70 000

Otok krk je pao veneciji u ruke 1480... .. Cijene kuća na otoku krku kreću se od 17.000 eura pa negdje do približno 1.000.000 eura.

Otok Krk Kuca Hitno I Povoljno Nepremicnine Immobilien Hrvatska Prodaja

Dvojna kuća u korniću s 3 etažirana apartmana i otvorenim pogledom na more!!. Stan blizu plaže i svih sadržaja! Otok krk je danes otok turizma, ki je najpomembnejša veja gospodarstva in lokomotiva razvoja otoka krka, kateri razvoj se je začel z gradnjo mostu, s katerim se je otok krk povezal s kopnim. Dvojna kuća u korniću s 3 etažirana apartmana i otvorenim pogledom na more!!. Poslovne nekretnine koštaju od 25.000 eura do 800.000 eura. Nakon propasti hrvatskih knezova frankopana, u xv. Visina cijene ovisi o raznim čimbenicima među kojima su starost nekretnine, stanje. Malinska, apartman u prizemlju sa zajedničkom okućnicom! Nudimo ekskluzivne nekretnine poput cijelih malih otoka s postojećim objektima: Pretraženo 310 444 nekretnina ( 123 agencija i portala) stan, omišalj, 340.000 €, 60,00 m2 cca 5670 €/m2. Za uplatu na tvoj račun, kupcu trebaš dati samo iban, ime i prezime! Cijene nekretnina na otoku krku kreću se od 15.000 eura pa do otprilike 1.000.000 eura.

Pin On Prizemnice

Nakon propasti hrvatskih knezova frankopana, u xv... Velik izbor kuća u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom kuće krk. Stan blizu plaže i svih sadržaja! Nudimo ekskluzivne nekretnine poput cijelih malih otoka s postojećim objektima: Visina cijene ovisi o raznim čimbenicima među kojima su starost nekretnine, stanje. Nekretnine > prodaja kuća krk. Otok krk je pao veneciji u ruke 1480... Velik izbor kuća u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom kuće krk.

Nova Samostojeca Kuca S Bazenom Za Prodaju Nekretnine Otok Krk

Nekretnine > prodaja kuća krk. Nekretnine > prodaja kuća krk. Vodeća je agencija za posredovanje u prometu nekretnina na otoku krku. Cijene kuća na otoku krku kreću se od 17.000 eura pa negdje do približno 1.000.000 eura.

House Sale Krk Primorsko Goranska Prestige Real Estate Krk Krk Rec Id 743216 Details For Real Estate Real Estate Listings Realestatecroatia Com Property Portal In Croatia

Godine kao posljednji otok na jadranu, kada je na prijevaru u venecijansko zarobljeništvo odveden knez ivan frankopan. Z neodvisnostjo hrvaške se je nadaljevan razvoj otoka krka, ki bil na kratko ustavljen v času domovinske vojne, ki se je končala leta 1995. Visina cijene ovisi o raznim čimbenicima među kojima su starost nekretnine, stanje. Nekretnine > prodaja kuća krk. Cijene nekretnina na otoku krku kreću se od 15.000 eura pa do otprilike 1.000.000 eura. Nakon propasti hrvatskih knezova frankopana, u xv. Stan blizu plaže i svih sadržaja! Sa svojih 1185 otoka i otočića, sa samo 66 naseljenih otoka, hrvatska je nesumnjivo najpopularnije odmor odredište. Stan na mirnoj lokaciji sa pogledom na more... Godine kao posljednji otok na jadranu, kada je na prijevaru u venecijansko zarobljeništvo odveden knez ivan frankopan.

Kuca Sa 8 Apartmana Otok Krk Omisalj Mendek Nekretnine

Nakon propasti hrvatskih knezova frankopana, u xv. Stan na mirnoj lokaciji sa pogledom na more. Cijene kuća na otoku krku kreću se od 17.000 eura pa negdje do približno 1.000.000 eura. Stan blizu plaže i svih sadržaja!. Otok krk je pao veneciji u ruke 1480.

Kuce Prodaja Lakmartin Krk Prodaja Kuca Na Crozilla Com

Pretraženo 310 444 nekretnina ( 123 agencija i portala) stan, omišalj, 340.000 €, 60,00 m2 cca 5670 €/m2. Otok krk je danes otok turizma, ki je najpomembnejša veja gospodarstva in lokomotiva razvoja otoka krka, kateri razvoj se je začel z gradnjo mostu, s katerim se je otok krk povezal s kopnim. Nekretnine > prodaja kuća krk. Poslovne nekretnine koštaju od 25.000 eura do 800.000 eura. Godine kao posljednji otok na jadranu, kada je na prijevaru u venecijansko zarobljeništvo odveden knez ivan frankopan. Stan na mirnoj lokaciji sa pogledom na more. Cijene kuća na otoku krku kreću se od 17.000 eura pa negdje do približno 1.000.000 eura. Sa svojih 1185 otoka i otočića, sa samo 66 naseljenih otoka, hrvatska je nesumnjivo najpopularnije odmor odredište. Kuća u gradu krku, otok krk površine 130 m2 za prodaju.. Visina cijene ovisi o raznim čimbenicima među kojima su starost nekretnine, stanje.

Kuca Otok Krk 100m2 Prodaja

Malinska, apartman u prizemlju sa zajedničkom okućnicom!. Kuća u gradu krku, otok krk površine 130 m2 za prodaju. Cijene kuća na otoku krku kreću se od 17.000 eura pa negdje do približno 1.000.000 eura. Cijene nekretnina na otoku krku kreću se od 15.000 eura pa do otprilike 1.000.000 eura. Visina cijene ovisi o raznim čimbenicima među kojima su starost nekretnine, stanje. Velik izbor kuća u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom kuće krk.. Dvojna kuća u korniću s 3 etažirana apartmana i otvorenim pogledom na more!!.

Furnished House For Sale Selce Croatia Immobilien Kroatien Nekretnine Hrvatska By Euro Immobilien

Velik izbor kuća u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom kuće krk. Vodeća je agencija za posredovanje u prometu nekretnina na otoku krku. Z neodvisnostjo hrvaške se je nadaljevan razvoj otoka krka, ki bil na kratko ustavljen v času domovinske vojne, ki se je končala leta 1995. Poslovne nekretnine koštaju od 25.000 eura do 800.000 eura. Godine kao posljednji otok na jadranu, kada je na prijevaru u venecijansko zarobljeništvo odveden knez ivan frankopan. Za uplatu na tvoj račun, kupcu trebaš dati samo iban, ime i prezime! Kuća u gradu krku, otok krk površine 130 m2 za prodaju. Pretraženo 310 444 nekretnina ( 123 agencija i portala) stan, omišalj, 340.000 €, 60,00 m2 cca 5670 €/m2. Otok krk je danes otok turizma, ki je najpomembnejša veja gospodarstva in lokomotiva razvoja otoka krka, kateri razvoj se je začel z gradnjo mostu, s katerim se je otok krk povezal s kopnim. Dvojna kuća u korniću s 3 etažirana apartmana i otvorenim pogledom na more!!. Nakon propasti hrvatskih knezova frankopana, u xv... Stan blizu plaže i svih sadržaja!

Otok Krk Kamena Kuca Na Prodaju Kuca Vikendica

Sa svojih 1185 otoka i otočića, sa samo 66 naseljenih otoka, hrvatska je nesumnjivo najpopularnije odmor odredište.. . Stan na mirnoj lokaciji sa pogledom na more.

House Sale House Dobrinj House Dobrinj House Primorsko Goranska Zupanija House Croatia

Otok krk je danes otok turizma, ki je najpomembnejša veja gospodarstva in lokomotiva razvoja otoka krka, kateri razvoj se je začel z gradnjo mostu, s katerim se je otok krk povezal s kopnim. Z neodvisnostjo hrvaške se je nadaljevan razvoj otoka krka, ki bil na kratko ustavljen v času domovinske vojne, ki se je končala leta 1995. Cijene nekretnina na otoku krku kreću se od 15.000 eura pa do otprilike 1.000.000 eura. Kuća u gradu krku, otok krk površine 130 m2 za prodaju. Cijene kuća na otoku krku kreću se od 17.000 eura pa negdje do približno 1.000.000 eura. Stan na mirnoj lokaciji sa pogledom na more. Dvojna kuća u korniću s 3 etažirana apartmana i otvorenim pogledom na more!!. Za uplatu na tvoj račun, kupcu trebaš dati samo iban, ime i prezime! Otok krk je pao veneciji u ruke 1480. Pretraženo 310 444 nekretnina ( 123 agencija i portala) stan, omišalj, 340.000 €, 60,00 m2 cca 5670 €/m2. Visina cijene ovisi o raznim čimbenicima među kojima su starost nekretnine, stanje. Stan na mirnoj lokaciji sa pogledom na more.

Otok Krk Porat Restoran Na Samom Moru Poslovni Prostor Povrsina 156m2

Godine kao posljednji otok na jadranu, kada je na prijevaru u venecijansko zarobljeništvo odveden knez ivan frankopan. Visina cijene ovisi o raznim čimbenicima među kojima su starost nekretnine, stanje. Cijene kuća na otoku krku kreću se od 17.000 eura pa negdje do približno 1.000.000 eura. Sa svojih 1185 otoka i otočića, sa samo 66 naseljenih otoka, hrvatska je nesumnjivo najpopularnije odmor odredište. Malinska, apartman u prizemlju sa zajedničkom okućnicom! Otok krk je danes otok turizma, ki je najpomembnejša veja gospodarstva in lokomotiva razvoja otoka krka, kateri razvoj se je začel z gradnjo mostu, s katerim se je otok krk povezal s kopnim. Z neodvisnostjo hrvaške se je nadaljevan razvoj otoka krka, ki bil na kratko ustavljen v času domovinske vojne, ki se je končala leta 1995. Godine kao posljednji otok na jadranu, kada je na prijevaru u venecijansko zarobljeništvo odveden knez ivan frankopan. Pretraženo 310 444 nekretnina ( 123 agencija i portala) stan, omišalj, 340.000 €, 60,00 m2 cca 5670 €/m2. Velik izbor kuća u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom kuće krk. Nekretnine > prodaja kuća krk. Godine kao posljednji otok na jadranu, kada je na prijevaru u venecijansko zarobljeništvo odveden knez ivan frankopan.

Pogled Na More Velika Terasa Otok Krk Apartman Stan Povrsina 78m2

Malinska, apartman u prizemlju sa zajedničkom okućnicom!. Z neodvisnostjo hrvaške se je nadaljevan razvoj otoka krka, ki bil na kratko ustavljen v času domovinske vojne, ki se je končala leta 1995. Dvojna kuća u korniću s 3 etažirana apartmana i otvorenim pogledom na more!!. Stan na mirnoj lokaciji sa pogledom na more. Cijene nekretnina na otoku krku kreću se od 15.000 eura pa do otprilike 1.000.000 eura. Poslovne nekretnine koštaju od 25.000 eura do 800.000 eura. Cijene kuća na otoku krku kreću se od 17.000 eura pa negdje do približno 1.000.000 eura. Malinska, apartman u prizemlju sa zajedničkom okućnicom! Otok krk je danes otok turizma, ki je najpomembnejša veja gospodarstva in lokomotiva razvoja otoka krka, kateri razvoj se je začel z gradnjo mostu, s katerim se je otok krk povezal s kopnim.

Otok Krk Kuca Hitno I Povoljno Nepremicnine Immobilien Hrvatska Prodaja

Pretraženo 310 444 nekretnina ( 123 agencija i portala) stan, omišalj, 340.000 €, 60,00 m2 cca 5670 €/m2.. Godine kao posljednji otok na jadranu, kada je na prijevaru u venecijansko zarobljeništvo odveden knez ivan frankopan. Nekretnine > prodaja kuća krk. Z neodvisnostjo hrvaške se je nadaljevan razvoj otoka krka, ki bil na kratko ustavljen v času domovinske vojne, ki se je končala leta 1995.. Malinska, apartman u prizemlju sa zajedničkom okućnicom!

Hotel Krk 1 801m2 Hotel

Vodeća je agencija za posredovanje u prometu nekretnina na otoku krku... Cijene nekretnina na otoku krku kreću se od 15.000 eura pa do otprilike 1.000.000 eura. Poslovne nekretnine koštaju od 25.000 eura do 800.000 eura. Nudimo ekskluzivne nekretnine poput cijelih malih otoka s postojećim objektima:. Nakon propasti hrvatskih knezova frankopana, u xv.

House Njivice Omisalj 240m2 House Square Size 240m2

Nekretnine > prodaja kuća krk.. Nakon propasti hrvatskih knezova frankopana, u xv. Vodeća je agencija za posredovanje u prometu nekretnina na otoku krku. Stan blizu plaže i svih sadržaja! Cijene nekretnina na otoku krku kreću se od 15.000 eura pa do otprilike 1.000.000 eura. Otok krk je pao veneciji u ruke 1480. Velik izbor kuća u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom kuće krk. Visina cijene ovisi o raznim čimbenicima među kojima su starost nekretnine, stanje. Dvojna kuća u korniću s 3 etažirana apartmana i otvorenim pogledom na more!!. Velik izbor kuća u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom kuće krk.

Stone Villa Overlooking The Sea On The Island Of Krk

Pretraženo 310 444 nekretnina ( 123 agencija i portala) stan, omišalj, 340.000 €, 60,00 m2 cca 5670 €/m2. Cijene nekretnina na otoku krku kreću se od 15.000 eura pa do otprilike 1.000.000 eura. Stan na mirnoj lokaciji sa pogledom na more. Visina cijene ovisi o raznim čimbenicima među kojima su starost nekretnine, stanje. Vodeća je agencija za posredovanje u prometu nekretnina na otoku krku.

Za Prodaju Od 50 000 Do 80 000 Aurea Nekretnine Krk Stanovi Kuce Zemljista Vile

Dvojna kuća u korniću s 3 etažirana apartmana i otvorenim pogledom na more!!. Pretraženo 310 444 nekretnina ( 123 agencija i portala) stan, omišalj, 340.000 €, 60,00 m2 cca 5670 €/m2. Vodeća je agencija za posredovanje u prometu nekretnina na otoku krku. Stan blizu plaže i svih sadržaja! Dvojna kuća u korniću s 3 etažirana apartmana i otvorenim pogledom na more!!. Otok krk je danes otok turizma, ki je najpomembnejša veja gospodarstva in lokomotiva razvoja otoka krka, kateri razvoj se je začel z gradnjo mostu, s katerim se je otok krk povezal s kopnim.. Kuća u gradu krku, otok krk površine 130 m2 za prodaju.

Otok Krk Malinska Kuca Sa Apartmanima I Ugostiteljskim Objektom Vero Krk Nekretnine

Vodeća je agencija za posredovanje u prometu nekretnina na otoku krku. Otok krk je pao veneciji u ruke 1480. Nudimo ekskluzivne nekretnine poput cijelih malih otoka s postojećim objektima: Dvojna kuća u korniću s 3 etažirana apartmana i otvorenim pogledom na more!!. Nakon propasti hrvatskih knezova frankopana, u xv. Pretraženo 310 444 nekretnina ( 123 agencija i portala) stan, omišalj, 340.000 €, 60,00 m2 cca 5670 €/m2. Sa svojih 1185 otoka i otočića, sa samo 66 naseljenih otoka, hrvatska je nesumnjivo najpopularnije odmor odredište. Visina cijene ovisi o raznim čimbenicima među kojima su starost nekretnine, stanje.. Poslovne nekretnine koštaju od 25.000 eura do 800.000 eura.

Krk Area Exclusive Villa For Sale With Sea View New Building

Visina cijene ovisi o raznim čimbenicima među kojima su starost nekretnine, stanje.. Kuća u gradu krku, otok krk površine 130 m2 za prodaju. Nekretnine > prodaja kuća krk. Nudimo ekskluzivne nekretnine poput cijelih malih otoka s postojećim objektima: Cijene nekretnina na otoku krku kreću se od 15.000 eura pa do otprilike 1.000.000 eura. Velik izbor kuća u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom kuće krk. Poslovne nekretnine koštaju od 25.000 eura do 800.000 eura. Za uplatu na tvoj račun, kupcu trebaš dati samo iban, ime i prezime! Sa svojih 1185 otoka i otočića, sa samo 66 naseljenih otoka, hrvatska je nesumnjivo najpopularnije odmor odredište. Visina cijene ovisi o raznim čimbenicima među kojima su starost nekretnine, stanje. Cijene kuća na otoku krku kreću se od 17.000 eura pa negdje do približno 1.000.000 eura.

House Sale Sveti Ivan Krk Primorsko Goranska Dux Nekretnine Rijeka Rec Id 720333 Details For Real Estate Real Estate Listings Realestatecroatia Com Property Portal In Croatia

Velik izbor kuća u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom kuće krk. Kuća u gradu krku, otok krk površine 130 m2 za prodaju. Nekretnine > prodaja kuća krk. Nakon propasti hrvatskih knezova frankopana, u xv. Vodeća je agencija za posredovanje u prometu nekretnina na otoku krku. Sa svojih 1185 otoka i otočića, sa samo 66 naseljenih otoka, hrvatska je nesumnjivo najpopularnije odmor odredište. Dvojna kuća u korniću s 3 etažirana apartmana i otvorenim pogledom na more!!. Godine kao posljednji otok na jadranu, kada je na prijevaru u venecijansko zarobljeništvo odveden knez ivan frankopan. Za uplatu na tvoj račun, kupcu trebaš dati samo iban, ime i prezime! Cijene kuća na otoku krku kreću se od 17.000 eura pa negdje do približno 1.000.000 eura.. Kuća u gradu krku, otok krk površine 130 m2 za prodaju.

Otok Krk Malinska Kuca Sa Apartmanima I Ugostiteljskim Objektom Vero Krk Nekretnine

Stan blizu plaže i svih sadržaja! Za uplatu na tvoj račun, kupcu trebaš dati samo iban, ime i prezime! Malinska, apartman u prizemlju sa zajedničkom okućnicom! Nakon propasti hrvatskih knezova frankopana, u xv.. Z neodvisnostjo hrvaške se je nadaljevan razvoj otoka krka, ki bil na kratko ustavljen v času domovinske vojne, ki se je končala leta 1995.

Otok Krk 47m2 2s Db 85 000 Eur Kn Apartman Boss D O O Nekretnine Rijeka Stanovi Kuce Tereni Apartmani

Nudimo ekskluzivne nekretnine poput cijelih malih otoka s postojećim objektima: Visina cijene ovisi o raznim čimbenicima među kojima su starost nekretnine, stanje. Malinska, apartman u prizemlju sa zajedničkom okućnicom! Otok krk je danes otok turizma, ki je najpomembnejša veja gospodarstva in lokomotiva razvoja otoka krka, kateri razvoj se je začel z gradnjo mostu, s katerim se je otok krk povezal s kopnim. Pretraženo 310 444 nekretnina ( 123 agencija i portala) stan, omišalj, 340.000 €, 60,00 m2 cca 5670 €/m2. Poslovne nekretnine koštaju od 25.000 eura do 800.000 eura. Sa svojih 1185 otoka i otočića, sa samo 66 naseljenih otoka, hrvatska je nesumnjivo najpopularnije odmor odredište... Stan blizu plaže i svih sadržaja!

Nove Kamene Kuce Krk Nekretnine Otok Krk 390 000 00 Eur 152 M2 Stone Houses Luxury Real Estate House Styles

Z neodvisnostjo hrvaške se je nadaljevan razvoj otoka krka, ki bil na kratko ustavljen v času domovinske vojne, ki se je končala leta 1995. Otok krk je pao veneciji u ruke 1480. Malinska, apartman u prizemlju sa zajedničkom okućnicom! Cijene nekretnina na otoku krku kreću se od 15.000 eura pa do otprilike 1.000.000 eura. Poslovne nekretnine koštaju od 25.000 eura do 800.000 eura... Za uplatu na tvoj račun, kupcu trebaš dati samo iban, ime i prezime!

Popular posts from this blog

Ideje 164 Namjestaj Bingo Lukavac Svježe

Popisi Iznajmljivanje Stanova Trnje Zagreb Izvrsno

197 50Er Stil